Tapas.

Tapas er i spansk kjøkken småretterog fingermat og noe for enhver smak.Tapas har blitt en bestselger 🙂 Enten om det er stort selskap,eller lite eller bare to .er tapas like aktuelt.

Alt leveres i små dekorative panner og gryter som du enkelt kan varme selv i ovnen ,hvis ikke annet er avtalt. 

Her er vår Tapasmeny

390.-

Chilimarinert scampi.

Brie -fransk klassisk hvitkittost. Honning glaserte nøtter.

Manchego-spansk fastost.

Bresaola-spekeket oksekjøtt

Spekeskinke.

Dadler surret i bacon

Marinerte kyllinklubber

Kjøttboller i tomatsaus.

Stekt chorizo med epler, løk og persille.

Lomper med laks

Marinerte aspargesbønner og sjampinjong.

Roastbiffrullade

Tomatsalat.

Kremede småpoteter med bacon og shampinjong

Gresk salat med tsatsikidressing.

Aioli ,hjemmelaget foccacia.

Tapas for to 

300.-

Her er det satt sammen et lite knippe tapasretter,anrettet på en fjøl .noe som passer helt  utmerket i disse tider.

chilimarinert scampi

Dadler surret i bacon

Brie med spekeskinke

Manchego ost

Kjøttboller i tomatsaus

Marinerte kyllingklubber.

chorizo med epler

Lompe med laks

ovnsbakte små poteter.

Aioli , Gresksalat.Hjemmelaget foccacia .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bryllup