Tapas.

Tapas er i spansk kjøkken småretterog fingermat og noe for enhver smak.Tapas har blitt en bestselger 🙂 Enten om det er stort selskap,eller lite eller bare to .er tapas like aktuelt.

Alt leveres i små dekorative panner og gryter som du enkelt kan varme selv i ovnen ,hvis ikke annet er avtalt. 

Her er vår Tapasmeny

390.-

Chilimarinert scampi.

Brie -fransk klassisk hvitkittost. Honning glaserte nøtter.

Manchego-spansk fastost.

Spekeskinke.

Dadler surret i bacon

Marinerte kyllinklubber

Kjøttboller i tomatsaus.

Stekt chorizo med epler, løk og persille.

Lomper med laks

Marinerte aspargesbønner og sjampinjong.

småpoteter m Aioli,

Gresk salat med tsatsikidressing.

Aioli ,hjemmelaget foccacia.

Tapas for to 

300.-

Her er det satt sammen et lite knippe tapasretter,anrettet på en fjøl .noe som passer helt  utmerket i disse tider.

chilimarinert scampi

Dadler surret i bacon

Brie med spekeskinke

Manchego ost

Kjøttboller i tomatsaus

Marinerte kyllingklubber.

chorizo med epler

Lompe med laks

ovnsbakte små poteter.

Aioli , Gresksalat.Hjemmelaget foccacia .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bryllup