Tapas.
Tapas er i spansk kjøkken småretterog fingermat og noe for enhver smak.Tapas har blitt en bestselger 🙂 Enten om det er stort selskap,eller lite eller bare to .er tapas like aktuelt.
Alt leveres i små dekorative panner og gryter som du enkelt kan varme selv i ovnen ,hvis ikke annet er avtalt.
Her er vår Tapasmeny
400.-
Chilimarinert scampi.
Brie -fransk klassisk hvitkittost. Honning glaserte nøtter.
Manchego-spansk fastost.
Spekeskinke.
Dadler surret i bacon
Marinerte kyllinklubber
Kjøttboller i tomatsaus.
Stekt chorizo med epler, løk og persille.
Lomper med laks
Marinerte aspargesbønner og sjampinjong.
småpoteter m Aioli,
Gresk salat med tsatsikidressing.
Aioli ,hjemmelaget foccacia.
Tapas for to
300.-
Her er det satt sammen et lite knippe tapasretter,anrettet på en fjøl .noe som passer helt utmerket i disse tider.
chilimarinert scampi
Dadler surret i bacon
Brie med spekeskinke
Manchego ost
Kjøttboller i tomatsaus
Marinerte kyllingklubber.
chorizo med epler
Lompe med laks
ovnsbakte små poteter.
Aioli , Gresksalat.Hjemmelaget foccacia .