JULEMENY
Julemeny
Julekoldttallerken
Gravet laks m / eggerøre, Lompe med sylte,Ribbe m/ potetsalat. Roastbiff m/remulade,medisterkake, Dadler m.bacon.ovnsbakte poteter.. Focaccia og smør.
Leveres kald.
250.-
Julelunsjbord .(Min10pers.)
Røkt laks m/ eggerøre ,Roastbiff m/ remulade ,Juleskinke m/waldorfsalat,Kabaret, spekemat m /potetsalat Lomper med gravet laks, Kald ribbe.
300.-
Stort julekoldtbord m/ varm julemat (Min 10 pers)
Røkt laks med sennepssaus og eggerøre ,juleskinke med waldorfsalat ,roastbiff m/ remulade
Spekemat med hjemmelaget potetsalat, brie med nøtter og frukt.
Riskrem m/rød saus
Varmt:
Ribbe , medisterkaker, julepølse , surkål, poteter og saus.
440.-
Tapas med Julemat
Dadler surret med bacon
Chilimarinert scampi
Chorizo med epler
Kremet poteter med bacon
Kjøttboller i tomatsaus
Brie ,Manchego med nøtter og frukt.
Ribbe, medisterkaker , Julepølse ,poteter ,surkål og sjy.
445.-
Tradisjonell Julemiddag (Min 10 pers
Ribbe , Hjemmelaget medisterkaker,Julepølse,surkål,poteter og saus og tyttebær
1.g servering 250.-
2.g servering. 350.-
Juletapas (MIN 10 pers)
Dadler surret med bacon. Chilimarinerte scampi, Kjøttboller i tomatsaus. chorizopølse med epler og løk, .Lefse m/gravet laksog rødløk, Brie og Manchego ost m/ frukt.
Glasert asiatisk tapas ribbe m/chilisaus, Rødkål m /epler og julens krydder, kremet småpoteter m/bacon.
Hjemmelaget focaccia, aioli og smør.
420.-
Juletapas for to
Kjøttboller i tomatsaus , dadler m/ bacon, chilimarinert scampi, Asiatisk ribbe,
chorizopølse med epler, rødkål med løk og epler. Aioli og hjemmelaget focaccia.
325.-
Julens dessert
Riskrem m/ rødsaus.
Panna cotta m/ bringebær coulis
Multekrem m/ krumkake.
Karamellpudding.
Prisene gjelder mat hentet her hos oss,
Håper du finner noe av interesse. Send gjerne en forespørsel på mail: hildemarit@sigdal.org.eller telefon : 95890242.