JULEMENY

Julemeny

Julekoldttallerken

Gravet laks m / eggerøre, Lompe med sylte,Ribbe m/ potetsalat. Roastbiff m/remulade,medisterkake, Dadler m.bacon.ovnsbakte poteter.. Focaccia og smør.

Leveres kald.

250.-

Julelunsjbord .(Min10pers.)

Røkt laks m/ eggerøre ,Roastbiff m/ remulade ,Juleskinke m/waldorfsalat,Kabaret, spekemat m /potetsalat Lomper med gravet laks, Kald ribbe.

300.-

Stort julekoldtbord m/ varm julemat  (Min 10 pers)

Røkt laks med sennepssaus og eggerøre ,juleskinke med waldorfsalat ,roastbiff m/ remulade

Spekemat med hjemmelaget potetsalat, brie med nøtter og frukt.

Riskrem m/rød saus

Varmt:

Ribbe , medisterkaker, julepølse , surkål, poteter og saus.

440.-

Tapas med Julemat

Dadler surret med bacon

Chilimarinert scampi

Chorizo med epler

Kremet poteter med bacon

Kjøttboller i tomatsaus

Brie ,Manchego med nøtter og frukt.

Ribbe, medisterkaker , Julepølse ,poteter ,surkål og sjy.

445.-


Tradisjonell Julemiddag (Min 10 pers

Ribbe , Hjemmelaget medisterkaker,Julepølse,surkål,poteter og saus og tyttebær 

1.g servering   250.-

2.g servering.  350.-

Juletapas  (MIN 10 pers)

Dadler surret med bacon. Chilimarinerte scampi, Kjøttboller i tomatsaus. chorizopølse med epler og løk, .Lefse m/gravet laksog rødløk, Brie og Manchego ost m/ frukt.

Glasert asiatisk tapas ribbe m/chilisaus, Rødkål m /epler og julens krydder, kremet småpoteter m/bacon.

Hjemmelaget focaccia, aioli og smør.

420.-

Juletapas for to

Kjøttboller i tomatsaus , dadler m/ bacon, chilimarinert scampi, Asiatisk ribbe,

chorizopølse med epler, rødkål med løk og epler. Aioli og hjemmelaget focaccia.

325.-

 

Julens dessert

Riskrem m/ rødsaus.

Panna cotta m/ bringebær coulis

Multekrem m/ krumkake.

Karamellpudding.

Prisene gjelder mat hentet her hos oss,

Håper du finner noe av interesse. Send gjerne en forespørsel på mail: hildemarit@sigdal.org.eller telefon : 95890242.

God jul ønsker vi dere 🙂