Låven på Solum nedre.
På sommerhalvåret pyntes den gamle låven på Solum Nedre til fest.
Låven passer utmerket til alle typer festligheter som Bryllup, konfirmasjon, jubileum ,Minnestunder og kurs.
For brudepar som ønsker og feire den store dagen med et uforglemmelig låvebryllup i rustikke omgivelser med store klassiske lysekroner i taket, kan dette være stedet. Låven er godkjent for inntil 150 personer,men blir også et stemningsfylt lokale for 25 personer.
Vår låve er i original stand, og blir til et flott og stemningsfullt lokale.
Her kan du ha med medbrakt alkohol ved en godkjent skjenkebevilling av Sigdal kommune. Du kan ha med medbrakte kaker , mineralvann og kaffe. Du må selv ordne servitører og bartender( vi kan være behjelpelig med bartender,hovmester,ansvarlig for servitører)
Fasiliteter: Festivaldoer , stor HC toalett ,Musikk anlegg, projektor med skjerm, mikrofoner. Internett.
Priser.
Leie av låven til Bryllup 5500.- (onsdag til søndag)
Leie av låven til Konfirmasjon 3000.-
(Oppdekking 110,.inkl duker)
Leie av låven til minnesamvær 3000.-
Oppdekking av bord, 135.- pr pers (inkl duker)
Oppdekking for kaffegjester (Fordi som kommer etter middag)
Hvite Stoltrekk 35.-
Kabling til levende musikk/Dj 2000.-
Vi kan også være behjelpelig med oppvask og rydding 300,-pr time .
Arbeidsoppgaver for servitører og eventuelt bartender fås ved kontakt.
MENY PÅ LÅVEN.
Velkomst. Lomper med røket laks ,lomper med skinke og fruktfat kr 55,-
Nattmat .Pizza med pepperoni, skinke . kr 60.-
Pølser med lompe/brød (2 stk pr person) 60.-
Forrett.
Caprese med mozzarella og basilikum. 120-
Skagen røre på toast 140.-
Kremet sopp suppe med hjemmelaget focaccia.120.-
Kamskjell(2stk) med sprøstekt bacon ,avokadokrem og sitronsmør. kr. 140.-
Salmalaks med avokado .kr 135.-
Melon spekeskinke kr.110.-
Sellerirot suppe med bacon m.foccacia 120,-
Hovedrett .
Hjort ytrefilet. Rødvinssaus, sellerirotpure/grønnsaker, ovnsbakte perlepoteter, sopp og tyttebær kr
Hjort indrefilet .rødvinsaus,ovnsbakte, gulerøtter,sopp,fløtegratinerte poteter og tyttebær 630.-
Okse ytrefilet ,Saus, ovnsbakte rotgrønnsaker og Fløtegratinerte poteter. kr
Kalv ytrefilet. Fløtesaus og ovnsbaktesmåpoteter ,grønnsaker
Dette er bare et forslag over de mest brukte rettene når de ønsker middag . kom gjerne med egne ønsker .Prisene gjelder 2.g servering og er inkludert 25%moms.
Viltgryte.Mandelpotetpure,rosenkål, gulrøtter og tyttebær. kr 360.-
Oksegryte. Ris, grøntsalat , gresksalat, dressing, loff . hjemmelaget focaccia og smør. kr 300.-
Lapskaus. Loff , smør og flatbrød. 250.-
Bryllupstapas.
Dadler surret i bacon,
chilimarinerte scampi.
Kjøttboller i tomatsaus
Chorizo med epler og løk.
Manchego og brie med honningglaserte nøtter spekeskinke og frukt
Asiatiske kyllingstrimler.
Helstekt okse yttrefilet med fløtegratinerte poteter.
Kremet potetsalat ,
stekte småpoteter med bacon.
Kremet broccolisalat m. bacon
Gresksalat med fetaost og løk tsatsikidressing.
Dette er bare et forslag , kom gjerne med ønsker 🙂
Hjemmelaget focaccia ,smør Aioli
Kr 600.
Dessert
Panna cotta med bærcoulis 100.-
Sjokolademousse med Krem 100.
Kom gjerne med egne ønsker
Koldtbord ..( se meny catering) kr 400
Tapas 1 ( Se meny Catering) 400.-
Tapas 2(se meny Catering) 460.-
Spekemat
Spekemat, Potetsalat, stekte småpoteter, eggerøre gresksalat med fetaost, sommersalat med melon, rømme ,flatbrød, loff , smør og hjemmelaget focaccia. kr 420.-
Konfirmanttapas..(se meny catering)kr 400.-
Kom gjerne med egne ønsker også 🙂
Alle priser er beregnet for 2g.servering og er inkl 25%moms.