Meny catering

Meny.

Snitter

Alternativ 1

Kr. 150.-

Reker m/majones

Røkelaks m/eggerøre

Roastbiff m/remulade

Alternativ 2

200.-

Reker m/majones

Røkelaks m/ eggerøre

Roastbiff m/remulade

Røktsvinekam/Brie 

Alternativ 3

210.-

Reker m/ majones

Røkelaks m/ eggerøre

Roastbiff m/ remulade

Karbonade m løk

(Laktose, gluten,egg)

 

 

Snitter

Lys lapskaus laget på svinekjøtt:
185,- (selleri).
Brun lapskaus med oksekjøtt:
185,- (selleri).
Leveres med loff og smør (hvetemel, laktose).

Gryterett.

                                                                
Oksegryte med ris, grøntsalat/Gresksalat, dressing, brød og smør:  (laktose, hvetemel, tomat)       .     260
Viltgryte med ris, grøntsalat, dressing, brød og smør:  (laktose, hvetemel, tomat).                               300

Spekemat

330.-

Spekeskinke,røktdyrekjøtt,fenalår,salami og morrpølse. anrettet i trau.

Hjemmelaget potetsalat (Laktose,egg)

Eggerøre(Egg)

Grønt salat med dressing(laktose)

Rømme (laktose)

Loff,smør og flatbrød(Gluten)

Koldtbord

(min.10 pers)

330.-

Kjøttfat med roastbiff og røktsvinekam m/garnityr.

Røket laks med eggerøre.

Spekemat med potetsalat

Ostefat med frukt.

Rekekabaret.

Karbonade med løk

Waldorfsalat

Remulade.

Loff og smør

Tillegg:

Grønt salat m. dressing. 20.-

Helkokt Ørret 40.-

 

Konfirmant tapas

(Min.10 pers.)

355.-

Kjøttboller i tomatsaus

Marinerte kyllingklubber

chilimarinerte scampi.

Spekemat.

Karbonade m/løk.

Grøntsalt m dressing.

Røket laks m/ eggerøre

Roastbiff med remulade rødløk.

Kremet små poteter m bacon.

Aioli,smør, loff og hjemmelaget foccacia

TILLEGG.

Potetsalat 20.-

 

 

 Helkokt ørret m agurksalat 25,.

 

 

Alle mine priser er inkludert15% moms