oppdaterse
Julemeny
Julekoldttallerken
Gravet laks m / eggerøre, sylte med sennepsaus.Ribbe m/ potetsalat. Roastbiff m/ remulade.
Medisterkake. Focaccia og smør.
Leveres kald.
250.-
Julelunsjbord .
Røkt laks m/ eggerøre ,Roastbiff m/ remulade ,Juleskinke m/waldorfsalat, spekemat m /potetsalat Lomper med gravet laks, Kald ribbe.
300.-
Stort julekoldtbord m/ varm julemat.
Røkt laks med sennepssaus og eggerøre ,juleskinke med waldorfsalat ,roastbiff m/ remulade
Spekemat med hjemmelaget potetsalat, brie med nøtter og frukt.
Riskrem m/rød saus
Varmt:
Ribbe , medisterkaker, julepølse , surkål, poteter og saus.
450.-
Dadler surret med bacon.
Chilimarinert scampi
Kjøttboller i tomatsaus
Chorizopølse med epler
Brie ,manchego med nøtter og frukt
Kremet poteter med bacon.
Ribbe , medisterkaker , julepølse ,surkål,poteter og sjy.
450.-
Tradisjonell Julemiddag
Ribbe , Hjemmelaget medisterkaker,Julepølse,surkål,poteter og saus og tyttebær.
1.g servering 290.-
2.g servering. 360,-
Juletapas
Dadler surret med bacon. Chilimarinerte scampi, . chorizopølse med epler og løk, .Lefse m/gravet laks og rødløk, Brie og Manchego ost m/ frukt.Roastbiffrullade.
Glasert asiatisk tapas ribbe m/chilisaus, Rødkål m /epler og julens krydder, kremet småpoteter m/bacon.
Hjemmelaget focaccia, aioli og smør.
450.-
Juletapas for to
Kjøttboller i tomatsaus , dadler m/ bacon, chilimarinert scampi, Asiatisk ribbe,choricopølse med epler, rødkål med løk og epler. Aioli og hjemmelaget focaccia.
320,-
Julens dessert
Riskrem m/ rødsaus.
Panna cotta m/ bringebær coulis
Multekrem m/ krumkake.
Karamellpudding.
Prisene gjelder mat hentet her hos oss,
Håper du finner noe av interesse. Send gjerne en forespørsel på mail: hildemarit@sigdal.org.eller telefon : 95890242.