oppdaterse

Julemeny

 

Julekoldttallerken

Gravet laks m / eggerøre, sylte med sennepsaus.Ribbe m/ potetsalat. Roastbiff m/ remulade.

Medisterkake. Focaccia og smør.

Leveres kald.

250.-

Julelunsjbord .

Røkt laks m/ eggerøre ,Roastbiff m/ remulade ,Juleskinke m/waldorfsalat, spekemat m /potetsalat Lomper med gravet laks, Kald ribbe.

300.-

Stort julekoldtbord m/ varm julemat.

Røkt laks med sennepssaus og eggerøre ,juleskinke med waldorfsalat ,roastbiff m/ remulade

Spekemat med hjemmelaget potetsalat, brie med nøtter og frukt.

Riskrem m/rød saus

Varmt:

Ribbe , medisterkaker, julepølse , surkål, poteter og saus.

450.-

Dadler surret med bacon.

Chilimarinert scampi

Kjøttboller i tomatsaus

Chorizopølse med epler

Brie ,manchego med nøtter og frukt

Kremet poteter med bacon.

Ribbe , medisterkaker , julepølse ,surkål,poteter og sjy.

450.-

Tradisjonell Julemiddag

Ribbe , Hjemmelaget medisterkaker,Julepølse,surkål,poteter og saus og tyttebær.

1.g servering     290.-

2.g servering.       360,-

Juletapas

Dadler surret med bacon. Chilimarinerte scampi, . chorizopølse med epler og løk, .Lefse m/gravet laks og rødløk, Brie og Manchego ost m/ frukt.Roastbiffrullade.

Glasert asiatisk tapas ribbe m/chilisaus, Rødkål m /epler og julens krydder, kremet småpoteter m/bacon.

Hjemmelaget focaccia, aioli og smør.

450.-

Juletapas for to

Kjøttboller i tomatsaus , dadler m/ bacon, chilimarinert scampi, Asiatisk ribbe,choricopølse med epler, rødkål med løk og epler. Aioli og hjemmelaget focaccia.

320,-

 

Julens dessert

Riskrem m/ rødsaus.

Panna cotta m/ bringebær coulis

Multekrem m/ krumkake.

Karamellpudding.

Prisene gjelder mat hentet her hos oss,

Håper du finner noe av interesse. Send gjerne en forespørsel på mail: hildemarit@sigdal.org.eller telefon : 95890242.

God jul ønsker vi dere 🙂