Meny på låven.

bryllup_bilde

 

 

Ved ankomst

Smurte lomper og frukt fat /kaffe      40.-

Forrett.

Spekeskinke med melon.  80.-

Dampet asparges med serranoskinke og hollandaisesaus.  100.-

Marinert scampi med mangosalat.  100.-

Kamskjell med avokado krem og sprøstekt bacon.  125.-

Salmalaks med avokadokrem   100.-

Kremet skogsopp suppe  95.-

Elgcarpaccio med kantarell og tyttebærrømme.  120.-

HOVEDRETT.

Kalvestek med fløtesaus, 3 typer grønnsaker,tyttebær og fløtegratinerte poteter.(Allergener.fløte,melk,hvetemel)

320.-

Dyrestek med champignon/løk og 2 typer grønnsaker,tyttebær og viltsaus og kokte poteter.

(Allergener:Fløte,melk,hvetemel)

345.-

Helstekt oksefilet (indrefilet) med  sopp,2 typer grønnsaker,rødvinsaus og fløtegratinerte poteter.

(Allergener: Fløte,melk,hvetemel)

370.-

Marinert kyllingfilet med 2 typer grønnsaker,fløtesaus og kokte poteter.

(Allergener: Fløte,melk,hvetemel)

320.-

Kald roastbiff med 2 typer grønnsaker bearnaisesaus og fløtegratinert poteter

(Allergener: Egg,melk ,fløte)

275.-

Prisene gjelder 2g servering og er inkl 25% moms.

Dessert

Frisk frukt med krem.

(Allergener: Fløte)

80.-

Hjemmelaget Karamellpudding.

(Allergener:Fløte,melk.egg)

85.-

Sjokolademoussé med krem og frukt.

(Allergener :Fløte)

85.-

Pavlova med frisk frukt og vaniljekrem.

(Allergener: Egg,melk ,fløte)

95.-

Panna cotta med bær saus.

(Allergener: Egg,Fløte )

90.-

Bufe.

Hvitløksmarinert scampi :(Allergener:Skalldyr)

Dadler med bacon.(Allergener:Ingen)

Skalldyrfat med sitron,reker,krepsehaler:(Allergener:Skalldyr)

Laks med eggerøre (Allergener Egg,fisk)

Spekemat med potetsalat.(Allergener: Egg,melk)

Spanske kjøttboller i tomatsaus.(Allergener:Glutenfritt)

Ostefat med frukt og kjeks (Allergener:Melk,hvetemel.

Roastbiff med løk, remulade.(Allergener:ingen)

Røktsvineskam med Waldorfsalat.(Allergener:Selleri,fløte,nøtter)

Kyllingklubber.(Allergener:(Allergener: ingen)

Fersk grønn Asparges med serranoskinke (Allergener: ingen)

Ovnsbakte små poteter med urter.(Allergener: ingen)

Kyllingfilet med grøntsalt og fløtegratinerte poteter (Allergener: Fløte ,melk)

Biff stroganoff serveres med ris,Gresk salat og Tsatsiki Dressing. (Allergener:Hvetemel,rømme, melk)

Aioli,Foccacia,brød og smør.

Dessertbuffet:Hjemmelaget Karamellpudding,sjokolademoussé,vaniljeis med lune skogsbær.

470.-

Spekematbufe

Spekemat pent anrettet i trau. (Allergener:ingen

Potetsalat (Allergener:Egg,rømme)

Eggerøre (Allergener: Egg)

Grøntsalat med dressing.(Allergener :Rømme)

Rømme.

Rømmegrøt med smør (Allergener : Rømme,hvetemel)(kan serveres som forrett )

Flatbrød (Allergener: Hvetemel) Foccacia.(Allergener:Hvetemel)Loff.(Allergener:Hvetemel)

430.-

Gryteretter.

Biff stroganoff serveres med ris,grøntsalat,dressing,foccacia,loff og smør

300.-

Viltgryte serveres med poteter,grønnsaker.

350.-

 

Koldtbord.

Karbonade med løk (Glutenfri)

Laks med eggerøre

spekemat med potetsalat

ost med frukt og kjeks

Rekekabaret med remulade.

Blandet kjøttfat som består av roastbiff,røktsvinekam med garnityr.

Lefse med skinke.

Grøntsalat/gresksalat med dressing.

Foccacia,loff, flatbrød og smør.

350.-

 

Tapas

 400.-

Konfirmant tapas

390

(SE MENY CATERING )

Prisene gjelder låvesesongen 2018 og er inkl 25%moms.

Har dere spørsmål om rettene,eller andre ønsker, ta kontakt, så kan vi skreddersy en meny som passer for dere 🙂

vennlig hilsen

Hilde Marit.